Hur du blir odödlig

Illustrerad Vetenskap:

"En amerikansk undersökning har visat att en halvtimmes fysisk aktivitet minskar risken att dö med cirka trettio procent."

Om jag rör mig en timme och 40 minuter får jag alltså 0% dödlighet. Evigt liv, här kommer jag! 

Vilket utmaning ska amerikanarna lösa härnäst, undrar jag nu? Om jag får posta en ödmjuk önskan så så saknar jag verkligen förmågan att flyga. Jag får maila Bush om saken, det borde han hinna lösa innan han blir utsparkad. Länge leve Amerika, möjligheternas land!

Kommentarer
Postat av: Sve

Är det en halvtimme per dag eller per livstid?



Man kan kanske byta kropp i framtiden, flytta hjärnan till en ny liksom... bäst att boka infrysning av hjärna när man dör :)

2008-08-13 @ 22:43:05
Postat av: Shva

Nej nej, det stod inget om per tidsenhet. Så kan det gå om man sammanfattar för mycket!



Ja, vi börjar bli rätt duktiga på att byta ut en del organ nu, tex hjärtan och urinblåsor. De mer komplicerade är vi fortfarande långt från att skapa, men det kommer säkerligen så småningom. Hjärnan också för den delen. Undrar om det skulle gå att överföra sitt medvetande till en ny hjärna? Det beror förstås på definition av medvetande, men jag menar i stil med "själ" samt utan att förlora personligheten och minnena, annars blir det en helt vanlig reinkarnationscykel. Ytterligare en fråga: om man fryser in hjärnan och faktiskt återupplivar den i en ny kropp, är då allt som var "jag" kvar? Blir det som att vakna upp ur en sömn, eller blir det en annan människa som skapas?

2008-08-13 @ 23:08:16
Postat av: Sve

Intressanta funderingar, jag vill veta, så jag får nog frysa min hjärna...



Problemet är väl om jag inte har kvar mitt gamla medvetande.. då får jag ju aldrig veta :(



Eller det kanske är bättre att bara byta ut hela kroppen allt eftersom, så kan man leva i evighet.. under vissa förhållanden kan ju tydligen hjärnceller regenerera också :)

2008-08-13 @ 23:18:25
Postat av: Jonas

Wee jag har spenderat två timmar till att motionera idag! Jag är odödlig! Betyder att jag kan hoppa ut genom fönstret istället för att ta trapporna? Och hoppa mellan hustak som i Asheron's call?

2008-08-15 @ 14:39:14
Postat av: Shva

Jaa, det tror jag! Försök!

2008-08-16 @ 16:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0