Mystiska skolböcker

"Varje ögonblick beräknas minimala spännande träd i datanät över hela världen!"

Ibland får man skratta till och med när man läser en mattebok. :D

Livets små mysterier, aka dåligt humör

Veckans första tips till mig själv: Ta inte livet så seriöst. Men vänta, hur sjutton undviker jag det? Jag tar ALLTID saker seriöst. Det är nog därför jag är så lättirriterad, pedantiskt, tycker det är drygt att umgås med folk och aldrig är nöjd med mig själv.

Veckans andra tips till mig själv: Tro inte att andra tänker det jag tror. Men vänta, hur sjutton undviker jag det? Jag placerar ALLTID tankar i andras hjärnor, gärna sådana som stör mig eller är negativa mot mig.

Veckans tredje tips till mig själv: Analysera inte saker till döds. Men vänta, hur sjutton undviker jag det? Jag analyserar ALLT, ALLTID. Jag borde lära mig supa eller meditera, båda fungerar som motmedel mot tänkande.

Vad hände?

Varför har ni inte hört av mig på så länge? Jo, jag blev överhopad. Med saker att göra alltså. Så jag hinner varken blogga eller läsa bloggar - antagligen inte tills jag sitter hemma hos mamsen i jul och pustar ut. Nu tänker jag ge järnet på projektexperiment, programmering och matematik de sista två veckorna - så att jag med gott samvete kan dra till Japan efter jul. Jag håller tummarna för att jag inte blir sjuk bara! ;)

RSS 2.0