Nämen titta, ett inlägg!

Det har gått ett tag sedan jag skrev sist. Jag har inte känt något behov av att skriva av mig helt enkelt, vilket är positivt eftersom jag oftast bloggar av självterapeutiska skäl. :)

Så vad består mitt liv av just nu? Jag är inne på min andra lediga månad, och har inte gjort särskilt mycket alls. Mitt liv står helt stilla faktiskt, på gott och ont. Jag uppskattar att kunna drälla runt och vara onyttig, samtidigt som jag blir lite väl slapp. Den senaste veckan har jag infört raska före-frukosten morgonpromenader för att försöka återta lite fysiskt välbefinnande. Nuvarande mål är att orientera mig tillbaka till vettiga läggtider (Parental Control på WoW är tillbaka efter ett tags uppehåll, haha) och att komma igång med träning igen. Disciplinen brister, men framsteg görs ändock!

I övrigt trivs jag rätt bra med att spendera tiden till WoW, japanskakursen, bokläsande och påhälsande av diverse bekanta. Det enda som fattas är att jag av någon anledning fortfarande är stressad. Det verkar ha blivit ett permanent sinnestillstånd, märkligt nog. Jag är ju ledig och kan göra vad jag vill, inga måsten annat än hushållssysslorna! Men ändå kan jag inte slappna av - jag får försöka öva på saken helt enkelt. En månad till så kanske det släpper? ;)

Det ska bli väldigt trevligt att åka till Stockholm, Leksand och Falun nästa vecka. Hälsar på syster, farbror, pappa, faster, moster, farmor, två favoritkompisar och mamma i ett svep och i den ordningen. Mysigt!

Japanskan går rätt bra också. I början var det hur lätt som helst eftersom jag kunde det mesta från all den anime jag plöjt, nu börjar vi komma in på helt okända områden och det är lite klurigare. Som att säga att jag ska gå till posten imorgon (ashita, watashi wa yuubinkyoku ni ikimasu), att klockan nu är tolv (ima wa juuni ji desu) eller hur många familjemedlemmar jag har (watashi no kazoku wa yonin desu). Inte helt lätt... med verbböjningar och allt. Tur att japanskan har en ganska simpel grammatik, åtminstone så här långt. Och så kom vi in på alfabete nummer två, hujedanemej! Det är en utmaning att lära sig ett nytt språk. Fast det är kul också, det blir häftigt att kunna japanska så småningom! ヾ(^∇^)

Som avslutning bör alla som någonsin spelat Warlock i WoW kolla på denna fanart:
http://eu.blizzard.com/screenshots/images/screens/ss104.jpg

Oyasumi nasai, tomodachi-san!
(Godnatt, kompis(ar)!)

RSS 2.0